Mary Nathalie Ovilla

Kiné à Duisburg

Mary Nathalie Ovilla
Overijsesteenweg 93 3080 DUISBURG

Contactez Mary Nathalie Ovilla à Duisburg

Présentation de Mary Nathalie Ovilla :

Hoe ik werk:
Bij een eerste afspraak wordt een persoonlijke evaluatie opgemaakt waarna een individueel behandelingsschema opgesteld wordt. Dit behandelingsschema wordt samen met de patiënt doorlopen en eventueel bijgestuurd waar nodig. Patiënten worden steeds individueel behandeld waardoor ik al mijn aandacht tijdens een sessie op de patient kan focussen Een patient is dus steeds alleen met mij tijdens zijn behandeling.


Praktische Informatie:
Ik werk enkel op afspraak, zo bespaar ik mijn patiënten kostbare wachttijd. Het maken van een afspraak kan zowel telefonisch, als via een email of door het invullen van het contactformulier op onze website.
Een afspraak wordt steeds gemaakt voor een behandeling in de praktijk, huisbezoeken kunnen op aanvraag binnen een maximum afstand van 5km tot de praktijk. Afspraken kunnen steeds verplaatst of geannuleerd worden, mits daags voor de afspraak contact op te nemen. Bij laattijdige annulatie of afwezigheid wordt een honorarium aangerekend.


Betreffende de werking van de praktijk:
Bij een eerste afspraak wordt extra tijd uitgetrokken om uw dossier op te stellen, het luisteren naar uw klachten en het zoeken naar een voor U aangepast therapie plan. Hier zullen de frequentie van de behandelingen bepalen evenals de te verwachten resultaten van de therapie. Ik ben geconventioneerd en de tarificatie gebeurt aan de hand van officiële RIZIV tarieven. Voor Shock Wave Therapie worden andere prijzen gehandhaafd.
Een getuigschrift voor terugbetaling door mutualiteit of verzekering wordt na ontvangst van de betaling afgeleverd.
Wanneer U dit wenst, wordt na afwerking van de therapie een verslag overgemaakt naar Uw huisdokter en/of specialist.


Aucun avis sur Mary Nathalie Ovilla

Aucun Avis
Note de Mary Nathalie Ovilla
Accueil et conseil
Accueil et conseil
Qualité de la consultation
Accueil et conseil
Cadre et propreté
Accueil et conseil
Attente / Délais
Accueil et conseil

Envoyer un message a Mary Nathalie Ovilla :

Pour contacter un professionnel, vous devez posséder un compte :

Votre Identifiant ou email

Mot de passe

Vous constatez des erreurs sur la fiche, si vous êtes le kiné, la méthode la plus simple de mettre à jour les informations est de s'inscrire en cliquant ici , c'est gratuit et cela vous permettra de renseigner toutes les informations nécessaires et de les mettre à jour lorsque vous le souhaitez. Vous pourrez également ajouter un lien vers votre site web, votre logo et des photos.
Si vous n'etes pas le kiné concerné cliquez ici pour remonter l'erreur constatée.

A proximité de Mary Nathalie Ovilla

Les Kinés à Duisburg sur la carte Voir la carte